Kako iz Splita do Beograda avionom?

Kako iz Splita do Beograda avionom? Putovao bih u jednom pravcu 14. avgusta. Koja je cena karte i koji je red letenja. Hvala. Slobodan Mitrić, Beograd

Posetilac: Slobodan Mitrić, Beograd
Datum: 23.07.2020
Grupa: Avio karte

Kako iz Splita do Beograda avionom?

Poštovani gospodine Mitriću,

Na Vaše pitanje kako iz Splita do Beograda avionom? odgovorićemo Vam da je, po našem mišljenju, najboolje i najsigurnije da letite kompanijom Air Serbia. Za termin putovanja 14.08.2020. cena avionske karte Beograd-Split kompanijom Air Serbia sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 9644 dinara! Priznaćete da je to sasvim pristojna cena u današnje vreme, pa bi odgovor na pitanje kako iz Splita do Beograda avionom? možemo odgovoriti lako! Nadamo se da se ništa neće promeniti u vezi leta, a ako Vam je potrebna još neka informacija u vezi teme kako iz Splita do Beograda avionom? možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Split Beograd

Iz Splita za Beograd:

15:20 SPU Split 
55m
JU 153
Ekonomska klasa (U)
Prtljag nije uključen  
Terminal: 2
16:15 BEG Nikola Tesla 

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Hrvatsku (Split)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Split-Beograd bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja pogledajte NA OVOM LINKU.